Analiza financiara si diagnostic financiar patrimonial

Serviciul de analiza financiara si de stabilire diagnostic financiar patrimonial este recomandat tuturor companiilor care doresc o mai buna intelegere a pozitiei financiare a companiei si a indicatorilor de performanta; reprezinta un instrument de decizie a managementului societatii, oferind posibilitatea de fundamentare a obiectivelor strategice viitoare, in contextul mediului concurential de piata din ce in ce mai complex.

  • analiza financiara a situatiei patrimoniale presupune analiza detaliata a componentelor bilantiere, facand posibila o evaluare adecvata a activitatii companiei pe o anumita perioada de timp.
  • diagnosticul financiar patrimonial, al performantelor si riscurilor societatii, este demersul prin care se apreciaza „starea de sanatate” a unei companii, in corelatie cu evolutia mediului in care aceasta functioneaza, prin depistarea cauzelor si formularea recomandarilor in vederea ameliorarii rezultatelor companiei. Acest serviciu se poate extinde cu monitorizarea consecintelor survenite in urma implementarii recomandarilor facute de catre noi.
  • analiza performantelor si riscurilor pe baza contului de profit si pierdere al companiei – permite conturarea unei imagini fidele a situatiei companiei si evaluarea capacitatii acesteia de a genera beneficii economice in viitor;  pe baza acestei analize se fac aprecieri asupra performantelor economico-financiare ale companiei. 

 

Odata ce s-a costatat starea financiara a companiei, va recomandam coordonarea controlata si in cunostinta de cauza a afacerii, cu ajutorulplanificarii, monitorizarii afacerii, precum si a altor analize de controlling financiar.

 

 

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cadyson

  Date de identificare:

  Selecteaza serviciul dorit:

  Platitor TVA:

  Achizitii intracomunitare:

  Volum documente (Emise/ platite):

  Numar angajati:

  Date personale: