Bucuresti, Str. Int. Butiri Florin, Nr. 3, Sector 6
Luni - Vineri : 09:00 - 17:00
office@cadyson.ro
Shopping Cart 0 items - 0 lei 0

Serviciile noastre sunt :

Servicii de expertiza contabila, Servicii de Audit Statutar si Intern, Servicii de Resurse Umane si Curs de contabilitate a soft-ului SAGA
Cateva informatii despre noi

Despre servicii noastre

Servicii de contabilitate    prestate de Cadys Financial SRL  in mod profesional, cu respectarea corecta a reglementarilor contabile in vigoare. Societatea noastra va propune un parteneriat avantajos, care contribuie semnificativ la reducerea timpului de lucru si a costurilor cu personalul, prin urmatoarele servicii oferite.

Aptitudini
Profesionalism 95%
Promptitudine 100%
Seriozitate 98%

Recenzii

Companie excelenta de servicii financiare, cu oameni seriosi si bine pregatiti. Te poti lasa pe mana lor fara griji. Prietenosi si ajutatori. 🙂

Vlad Moise

Ii recomand cu draga inima deoarece ii cunosc de foarte mult timp si sunt niste oameni pe care te poti baza, dedicati nevoilor clientilor lor, avand si gasind solutii intotdeauna oricaror situatii.

Oana Thakur

Compania noastra are contract cu Cadys Financial inca din anul 2015 si pot spune va ne mandrim cu asa partener de business,profesionisti in adevaratul sens al cuvantului,dedicati catre nevoile clientului si foarte prompti in rezolvarea tuturor situatiilor aparute.Recomand cu incredere.

Claudiu Daniel

Avem contract din 2015 si suntem foarte multumiti de colaborare. Oameni de calitate, profesionisti, raspund rapid la solicitarile noastre.

Dan Stroiu

Profesionisti, rapizi in a raspunde, de foarte mult ajutor. Recomand din toata inima!

Anda Mogos

Cadyson

  Date de identificare:

  Selecteaza serviciul dorit:

  Platitor TVA:

  Achizitii intracomunitare:

  Volum documente (Emise/ platite):

  Numar angajati:

  Date personale: