Declaratie proprie raspundere zile libere parinti

Monitorul Oficial nr. 0265 din 31 martie 2020 – Ordin ANOFM nr. 346 din 26 Martie 2020
Ordin privind aprobarea modelului declarației pe propria răspundere prevăzute la art. 3 alin. (1) lit. c) din Hotărârea Guvernului nr. 217/2020 pentru aplicarea prevederilor Legii nr. 19/2020 privind acordarea unor zile libere părinților pentru supravegherea copiilor, în situația închiderii temporare a unităților de învățământ

Actul normativ analizat astăzi se adresează părinților ce beneficiază de zile libere plătite pentru supravegherea copiilor, având în vedere starea de urgență și închiderea unităților de învățământ.

Amintim faptul că aceste zile se acordă conform Legii nr. 19/2020 privind acordarea unor zile libere părinților pentru supravegherea copiilor, în situația închiderii temporare a unităților de învățământ și HG nr. 217/2020 privind normele de aplicare.

Celălalt părinte trebuie să dea o declarație pe propria răspundere că nu beneficiază de aceleași drepturi sau nu se află într-o situație interzisă de lege.

Ordinul ANOFM nr. 346/2020 adoptă modelul acestei declarații pe propria răspundere. Un formular al acestei declarații puteti descarca aici.

Sursa: Consultant Fiscal, Auditor Financiar, Adrian Bența

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cadyson

  Date de identificare:

  Selecteaza serviciul dorit:

  Platitor TVA:

  Achizitii intracomunitare:

  Volum documente (Emise/ platite):

  Numar angajati:

  Date personale: