Bucuresti, Str. Int. Butiri Florin, Nr. 3, Sector 6
Luni - Vineri : 09:00 - 17:00
Shopping Cart 0 items - lei0.00 0

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare

Acest site web (numit in continuare “SITE”) este administrat de Cadys Financial SRL (numita in continuare “SOCIETATEA”), cu sediul social in Bucuresti, Str. Valea Calugareasca, Nr. 9, Bl Z4, Et 6, AP 41, avand codul de inregistrare fiscala  31790899, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti sub nr. J40/7340/2013.
SOCIETATEA depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe SITE. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii,

SITE-ul poate contine si link-uri catre alte site-uri. SOCIETATEA nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri.
In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:
Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Cadyso.ro (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Cadyson.ro si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.
Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.
UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii Cadys Financial SRL.
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Toate informațiile referitoare la modalitatea în care Cadys Financial SRL prelucrează aceste date pot fi găsite in: Politica de confidențialitate.
Prin acceptarea Termenilor și a conditiilor, acceptați implicit și Politica de confidențialitate.
Renunțarea la primirea newslettere-lor și/sau a altor tipuri de comunicare asemănătoare nu implică renunțarea la acceptul dat pentru documentele “Termeni și condiții” sau “Politica de confidențialitate”.
UTILIZATORII/CLIENTII acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare.
Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunindu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.
Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.
Prin accesarea SITE-ului UTILIZATORII consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila.

 

Cadyson

  Date de identificare:

  Selecteaza serviciul dorit:

  Platitor TVA:

  Achizitii intracomunitare:

  Volum documente (Emise/ platite):

  Numar angajati:

  Date personale: