Skip to content Skip to footer

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Cadyson (https://cadyson.ro).

Site-ul Cadyson (https://cadyson.ro) este operat de societatea CADYS FINANCIAL SRL, cu sediul social în Bucuresti, Str. Valea Calugareasca, Nr. 9, Bl Z4, Et 6, AP 41, avand codul de inregistrare fiscala 31790899, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti sub nr. J40/7340/2013, email office@cadyson.ro

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor sau serviciilor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Cadys Financial SRL (https://cadyson.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

In continuare pentru o mai buna claritate a Termenilor și Condițiilor, vom folosi urmatorii termeni:

“Site” – inseamna site-ul https://cadyson.ro sau oricare alte subdomenii ale domeniului principal, care includ, fără a se limita, la https://cadyson.ro.

“Administrator”- Cadys Financial SRL.

“Serviciu” – orice serviciu, material sau componenta a lor oferite pe Site-ul https://cadyson.ro si/sau livrate pe platform https://cadyson.ro, respectiv orice alta pagina care apartine https://cadyson.ro.

“Utilizator” inseamna in continuare orice persoana care acceseaza Site-ul, care isi creaza cont pe Site sau care doreste sa utilizeze in orice mod Site-ul sau Serviciul.

Neacceptarea prevederilor Termenilor si Conditiilor atrage obligatia Utilizatorului de a inceta accesarea Site-ului sau utilizarea Serviciului. Accesarea lor in continuare constituie o acceptare in intregime a Termenilor si Conditiilor si a tuturor prevederilor acestora.

Termeni generali

Va rugam sa cititi urmatorii termeni de utilizare cu privire la utilizarea de catre dumneavoastra a acestui site. Administratorul Site-ului are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori.

Orice modificare va fi considerata ca fiind acceptata deplin si neconditionat de catre oricare dintre Utilizatori prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau de Serviciu, ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si / sau utilizarea in orice mod a Serviciului.

Proprietarii si colectori de informatii

Acesti termeni de utilizare se aplica utilizarii de catre dvs. a tuturor Site-urilor, subdomeniilor si serviciilor detinute sau operate de wiseleader.ro (colectiv „noi”, „noi”, sau „al nostru”).

Reguli de baza

Accesul pe site-ul cadyson.ro (denumit în continuare Site-ul) în vederea consumului de informatii, efectuării unei comenzi, crearea unui cont sau în vederea înscrierii la evenimente este permis oricărui Utilizator, persoana fizica sau juridica, care respectă prezenții Termeni și condiții.

În vederea finalizării cu succes a procedurii de cumpărare, de creare a unui cont sau de înscriere la evenimente, Utilizatorul își asumă obligația de a furniza informațiile care îi sunt solicitate și de a completa toate câmpurile în mod adecvat, complet, corect și real, așa cum acestea apar specificate în cuprinsul documentului de identitate.

Site-ul si subdomeniile lui poate fi utilizat de către utilizatori doar pentru citire, vizionare, comandă, plată, înscriere la evenimente, pentru recomandarea produselor sau serviciile noastre si pentru parcurgerea cursurilor wiseleader.ro. Site-ul nostru nu poate fi utilizat pentru a se face vreo plată ilegală, frauduloasă, pentru a se posta sau transmite vreun material cu conținut defăimător, amenințător, obscen, indecent, instigator și altele asemenea. Ne rezervăm dreptul de a nu permite postarea și/sau de a șterge imediat și fără vreo notificare prealabilă orice comentariu de pe site care conține un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea să ne aducă un prejudiciu de imagine și/sau să ne creeze o stare de disconfort, nouă sau celorlalți utilizatori.

Nu putem garanta utilizarea discontinuă și neîntreruptă a site-ului. Este posibil să intervină erori, defecte, viruși sau alte comportamente dăunătoare pe site sau pe servere care să îl facă indisponibil. Vom lua toate măsurile pentru a limita și pentru a înlătura asemenea evenimente neplăcute în cel mai scurt timp posibil. Nu aveți dreptul să interveniți în operarea site-ului nostru și nici să luați vreo măsură de intervenție asupra echipamentului nostru informatic, indiferent de motiv și indiferent de rezultatul obținut.

Ne rezervăm dreptul de a înceta sau restricționa accesul oricărei persoane la site în orice moment, fără o notificare prealabilă și fără răspundere, în cazul în care constatăm nerespectarea prezenților Termeni și condiții sau ineficiența raporturilor dintre părți prin intermediul site-ului.

Avem dreptul de a utiliza în scopuri publicitare și nu numai a oricărui comentariu scris de vizitatorii sau membrii înregistrați pe site sau in cadrul programelor online livrate de noi prin site-ul https://cadyson.ro  si/sau subdomeniile acestuia.

Restrictii si Drepturi de Autor

Conținutul prezentului site, inclusiv, dar fără a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, fotografii, conținut texte și altele asemenea, precum și întreg conținutul informațiilor cuprinse în programele online comercializate prin intermediul site-ului si livrate prin intermediul platformei https://cadyson.ro  sau orice alt subdomeniu al cadyson.ro sunt protejate prin legea drepturilor de autor si sunt proprietatea lui Cadys Financial SRL (https://cadyson.ro).

Cu exceptia cazului in care se mentioneaza altfel, Utilizatorii și oricine în afara proprietarului nu pot utiliza informatiile si materialele din cadrul Site-urilor pentru uz personal. Nu aveti dreptul de a schimba, modifica, sterge, afisa, transmite, adapta, exploata, sau copia pentru distribuirea sau vanzarea oricaror informatii, materiale, marci comerciale, drepturi de autor pe alte site-uri.

Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site sau pe platformele/programele la care cumpărați accesul prin intermediul site-ului, fără permisiunea expresă acordată în scris de către Cadys Financial SRL (https://cadyson.ro).

Nu este permis să transmiteți în favoarea unei terțe persoane datele dvs de acces la programele online comercializate prin intermediul site-ului si livrate prin intermediul platformei cadyson.ro si subdomeniile acestuia..

Niciun Utilizator nu dobândește, prin utilizarea și accesarea site-ului vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site sau vreun drept de proprietate intelectuală/industrială asupra produselor și/sau serviciilor comandate de pe site. Niciun utilizator nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

Este necesar sa obtineti permisiunea scrisa de la noi sau de orice alta entitate care detine proprietatea intelectuala pe site-urile noastre inainte de a putea publica, distribui, afisa, sau exploata comercial orice material de pe site-uri. Prin utilizarea Site-urilor, sunteti de acord sa respectati legislatia privind drepturile de autor.

Cererile de utilizare a continutului Site-ului in orice scopuri pot fi trimise la adresa: office@cadyson.ro sau prin oricare dintre modalitatile indicate la pagina de Contact a Site-ului.

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea Administratorului Site-ului, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Utilizatorii care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site sunt de acord sa cedeze exclusiv, pe termen nelimitat si pe toate teritoriile, in momentul trimiterii acestora catre Administratorul Site-ului, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare si/sau retransmitere a continutului cu care contribuie sau posteaza pe Site. Administratorul Site-ului nu poate fi considerat responsabil pentru eventualele prejudicii cauzate de continutul postat pe Site de catre orice persoana, indiferent din ce sectiune, serviciu sau facilitate face parte respectivul continut.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii a vreuneia din prevederile de mai sus in orice masura, vor putea fi trasi la raspundere fata de autorii / proprietarii Continutului Site-ului.

Orice utilizare neautorizata sau distribuirea materialelor publicate de noi sau a altor materiale cu proprietate intelectuala de catre utilizatori este interzisa si ne rezervam dreptul de a cere cere despagubiri in instanta in cazul in care este necesar.

Link-uri

Acesti termeni de utilizare se aplica numai pentru Site-urile noastre, si nu pentru site-urile oricaror altor companii sau organizatii, inclusiv cele pe care le legati. Noi nu detinem nici o responsabilitate pentru continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale puse la dispozitie prin orice alt site, inclusiv cele pe care le legati. in niciun caz nu vom fi responsabili sau raspunzatori, direct sau indirect, pentru orice pierdere sau deteriorare, care este cauzata sau presupusa a fi fost cauzata in legatura cu utilizarea de orice continut, bunuri sau servicii disponibile pe orice alt site. Alte site-uri pot lega la Site-urile noastre cu permisiune numai. Ne rezervam dreptul de a anula orice autorizatie acordata de dumneavoastra sau orice organizatie pentru care vom aproba conectarea la site-urile noastre, si de a solicita incetarea unei astfel de conexiuni la oricare dintre site-uri, la discretia noastra, in orice moment.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet, inclusiv site-uri personale (bloguri), site-urile furnizorilor de produse si/sau servicii catre care se trimit bannerele publicitare postate pe Site ori microsite-uri publicitare, dar fara a se limita la acestea, care sunt considerate de Administratorul Site-ului utile in legatura cu Continutul Site-ului, dar care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa.

Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe toate site-urile de internet mai sus mentionate, precum si corectitudinea si exactitatea acestora, iar Utilizatorii inteleg si accepta ca aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate in orice mod de catre Administratorul Site-ului. Includerea unei legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet nu implica aprobarea in vreun fel a acestora de catre Administratorul Site-ului. In momentul in care Utilizatorii acceseaza aceste site-uri de internet, ei o fac pe riscul lor, cunoscand ca utilizarea serviciilor oferite de acele site-uri este supusa conditiilor stabilite de administratorii acelor site-uri.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Cadys Financial SRL (https://cadyson.ro) – respectă dispozițiile Legii nr. 677/2001, pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Scopul pentru care solicităm Clientului furnizarea de date personale: pentru a face posibilă livrarea serviciilor si programelor online comandate, confirmarea Comenzii, informarea Utilizatorilor privind stadiul Comenzii, oferirea de răspunsuri la reclamațiile plasate, evaluarea bunurilor și serviciilor oferite, activități comerciale, de promovare a bunurilor și serviciilor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piață, statistică, monitorizare a vânzărilor și comportamentul Clienților, administrative, de media și altele asemenea.

Prin acceptarea prezenților Termeni și condiții, Utilizatorul declară că este de acord ca datele sale personale să fie incluse în baza noastră de date și își dă în mod expres acordul ca datele sale personale furnizate să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat de către Cadys Financial SRL (https://cadyson.ro) și colaboratorii/afiliații săi, dar și să fie cedate/transferate afiliaților săi precum și altor entități din țară sau străinătate, în baza unui angajament de confidențialitate din partea acestora.

Pe baza unei cereri scrise semnate și expediate către Cadys Financial SRL, la adresa: Int. Erou Butiri Florin, Nr. 3, Sector 6, Bucuresti, vă puteți exercita în mod gratuit dreptul la o solicitare pe an privind confirmarea faptului că datele personale sunt sau nu prelucrate. De asemenea, puteți solicita în scris, la aceeași adresă: rectificarea, actualizarea, blocarea sau șetrgerea datelor a căror prelucrare nu este conformă cu dispozițiile legale, transformarea în date anonime a adatelor a căror prelucrare nu este conformă cu dispozițiile legale, notificarea către terții cărora le-au fost dezvăluite datele, dacă aceasta nu este imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat față de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Informațiile privind datele cu caracter personal ale clientului pot fi transmise către Parchet, Poliție, instanțele de judecată și altor organe abilitate ale Statului, în baza solicitării acestora și în limitele prevăzute de lege.

Newsletter

Newsletterul reprezintă un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) asupra continutului, produselor, serviciilor, evenimentelor, promoțiilor, etc. dintr-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea proprietarului cu referire la informațiile conținute de acesta.

Utilizatorul va primi newsletterul doar daca isi manifesta acordul prin completarea formularului specializat afisat pe Site.

Utilizatorul își poate retrage acest acord oricând, fără nicio obligație, prin simpla contactare a reprezentantului nostru la nr. de telefon 0727.357.271 sau prin accesarea butonului Dezactivare/Dezabonare din partea de jos a fiecărui Newsletter primit.

Pentru trimiterea newsletterului și administrarea bazei de date de emailuri abonate, folosim serviciul https://www.mailpoet.com. Pentru informații suplimentare puteți consulta și Politica de confidențialitate a https://www.mailpoet.com.

Angajamentul nostru : suntem impotriva trimiterii de spam.

Un mesaj electronic este considerat spam daca:

– datele de identitate ale destinatarului precum si continutul sunt irelevante pentru ca mesajul este in mod egal aplicabil mai multor potentiali beneficiari, si

– beneficiarul nu a acordat deliberat, explicit si irevocabil permisiunea ca acestea sa fie trimise, si

– transmiterea si receptionarea mesajului de catre destinatar se face pentru a da un beneficiu disproportionat expeditorului.

De asemenea, cosideram spam orice mesaj ilicit si ilegal.

Acordul parintilor

Site-urile sunt adresate adultilor cu varsta peste 18 ani si nu vom colecta cu buna stiinta informatii personale de identificare de la tinerii sub 18 ani. Recomandam ca parintii sa participe la activitatea copiilor lor pe internet si alte servicii on-line.

Limitarea raspunderii

Administratorul Site-ului nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de orice fel al Site-ului, sau pentru intreg continutul oferit de catre Utilizatori. Administratorul Site-ului va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

Administratorul Site-ului nu ofera niciun fel de garantii sau raspundere pentru Continutul Site-ului si in nicio situatie nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parti, secventa, modul al Continutului de pe Site sau din imposibilitatea utilizarii acestuia, indiferent de cauza acesteia, ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale Continutului Site-ului.

In mod expres, Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, incluzand dar fara a se limita la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul precum si din utilizarea Continutului Site-ului in orice mod sau orice efecte juridice derivand din aceasta.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru mesajele publicitare postate pe Site sau prin intermediul Serviciului, precum si pentru bunurile sau serviciile furnizate de catre autorii acestor mesaje publicitare.

In cazurile de forta majora Administratorul Site-ului si / sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Administratorului Site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze, sa asigure si despagubeasca integral pe Administratorul Site-ului si / sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor, expertilor si consultantilor sau executorilor, taxe judiciare, notariale sau de executare), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul.

Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor si ale Administratorului Site-ului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila.

In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.

Inregistrare

Am putea, la discretia noastra, sa suspendem sau sa reziliezem inregistrarea oricarui utilizator, la orice nivel al site-ului, care incalca oricare dintre acesti termeni de utilizare, sau pentru orice alt comportament pe care noi, in discretia noastra credem ca este nepotrivit.

Garanții 

Informatiile, serviciile, produsele, creantele, subiectele de seminar, si materialele de pe Site-urile noastre sunt furnizate „ca atare” si fara garantii de orice fel, fie exprimate sau implicite. Noi renuntam la toate garantiile, explicite sau implicite, incluzand, dar fara a se limita la eficacitatea implicita a ideilor sau a strategiilor de succes listate pe acest site, precum si cele care sunt prevazute in serviciile noastre sau ale participantilor la evenimentele noastre. Singura exceptie sunt garantiile de satisfactie, care sunt etichetate in mod clar garantii in cadrul Site-urilor noastre.

Ne asumam raspunderea asupra valorii percepute a serviciilor noastre doar in limita pretului platit de un untilizator pentru serviciul achizitionat.

Nici noi, nici oricare dintre licentiatorii nostri sau furnizori, nu garanteaza ca functiile continute in site-urile noastre vor fi neintrerupte sau fara erori, ca defectele vor fi corectate intr-un termen anume sau ca Site-urile sau serverul care le face disponibile sunt verificate de virusi sau alte efecte nocive componente. Nici noi, nici oricare dintre licentiatorii nostri sau furnizori nu garanteaza si nu face nici o reprezentare cu privire la utilizarea sau rezultatele utilizarii serviciilor, produselor, informatiilor sau materialelor de pe acest site, in ceea ce priveste corectitudinea lor, acuratetea, fiabilitatea etc. Dvs. (si nu noi sau la oricare dintre licentiatorii nostri sau dintre furnizori) va asumati intregul cost al tuturor operatiunilor necesare de service, reparatie sau corectare a sistemului dvs.

Legea aplicabila nu poate permite excluderea garantiilor implicite, astfel incat excluderea de mai sus sa nu se aplice in cazul dumneavoastra. Noi suntem o parte, si nu monitorizam orice tranzactie intre utilizatori si furnizorii terti de produse sau servicii.

Sub nicio forma, inclusiv dar nu limitat la neglijenta, noi sau oricare dintre licentiatorii nostri sau dintre furnizori nu vom vom fi raspunzatori pentru orice daune speciale sau indirecte care rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza materialele sau informatiile de pe Site-uri, sau orice produse sau servicii furnizate in conformitate cu site-urile, chiar daca a fost informat de posibilitatea unor astfel de daune.

Legea aplicabila nu poate permite limitarea sau excluderea de raspundere sau daune incidentale sau de consecinta (inclusiv, dar fara a se limita la, date pierdute), astfel incat limitarea de mai sus sau excluderea sa nu vi se aplice. Nu vom fi raspunzatori nici noi nici licentiatorii nostri sau furnizorii pentru toate daunele, pierderile si cauzele de actiune (fie in contract, prejudiciu, sau altfel) care depasesc suma platita de catre dumneavoastra la noi, daca este cazul, pentru accesarea site-urilor.

In niciun caz nu vom fi responsabili sau raspunzatori, direct sau indirect, pentru orice pierdere sau deteriorare, care este cauzata sau presupusa a fi fost cauzata pentru dumneavoastra in legatura cu utilizarea de catre dumneavoastra a oricarei consiliere, produse sau servicii pe care le primiti de la un vorbitor invitat pe Site-urile noastre sau la unul dintre evenimentele noastre.

Deasemenea nu suntem responsabili sau raspunzatori pentru orice pierdere sau deteriorare, care este cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de catre invitatii nostri in legatura cu afisarea lor a fotografiilor, numelui, sau biografie scrise pe Site-urile noastre sau in materialele noastre de marketing.

Garantarea de castiguri

Atunci cand abordam diferitele aspecte dezbatute in oricare dintre Site-urile noastre, clipuri video, buletine de stiri sau orice alt continut, depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca acestea va pot ajuta sa va imbunatati viata. Cu toate acestea, nu exista nici o garantie ca veti obtine un rezultat folosind oricare dintre ideile noastre, instrumente, strategii sau recomandari.

Nimic de pe Site-urile noastre nu sunt garantii pentru atingerea unor rezultate. Nivelul dvs. de succes in atingerea rezultatelor similare depinde de o serie de factori, inclusiv de cunostinte, capacitate, resursele implicate, dedicare si altele. Intrucat acesti factori difera in functie de indivizi, nu putem si nu garantam succesul, schimbarea sau imbunatatirea dorita.

Orice declaratii anticipative prezentate pe Site-urile noastre sunt pur si simplu opinia noastra si, prin urmare, nu sunt garantii sau promisiuni pentru performanta reala. Ar trebui sa fie clar pentru dvs. ca prin lege nu facem nicio garantie ca veti obtine nici un rezultat din ideile noastre sau modele prezentate pe site-urile noastre.

Plasarea comenzii

Plasarea comenzii se realizează prin parcurgerea următorilor pași:

  1. selectează serviciul dorit cu un click pe butonul de actiune „Adaugă în coș”,
  2. după selectarea serviciului dorit, vei fi directionat catre sectiunea checkout, ca sa oferi toate datele necesare plasarii comanzii in termeni legali,
  3. introdu datele de facturare,
  4. alege metoda de plată
  5. bifează câmpul „de acord cu Termenii și condițiile de pe site”, după lecturarea atentă a acestora
  6. plasează comada prin click pe butonul „Finalizează comanda”. Plasarea comenzii implică plata prețului stabilit conform detaliilor de pe site pentru serviciul/serviciile comandate.

Confirmarea comenzii

În cel mai scurt timp, veți primi un email de confirmare a comenzii, care atestă ca ati efectuat cu succes comanda.

Facturare si plata

Facturarea se va face automat cu ajutorul smartbill.ro, iar plata se poate face fie prin transfer bancar (in contul specificat in factura), fie cu cardul, online securizat, prin intermediul euplatesc.ro.

Livrarea produselor si serviciilor si crearea contului

Programele online si cele digitale se livreaza electronic, prin intermediul subdomeniului wiseleader.ro/platforma sau alte subdomenii wiseleader.ro sau prin workshop-uri livrate online. Fiecarui client cu plata confirmata i se va crea un cont in cadrul platformei de livrare de cursuri online deținută de Wiseleader., acolo unde este cazul.

Datele de acces vor fi trimise fiecarui client si acesta va putea sa acceseze contul sau pe www.cadyson.ro

Orice produse pe suport fizic vor fi livrate prin curier iar unele programe online, se vor desfăsura prin intermediul unei platforme ca Zoom, Webinar Jam sau similare.

Returnarea produselor / serviciilor si a banilor platiti

Produsele digitale se transmit doar in format electronic (pe adresa de e-mail specificata in Comanda), deci nu se prezinta sub forma unor produse fizice, care sa fie livrate Clientului. Plata pentru produsele digitale se face exclusiv online (card bancar), sau prin virament bancar. Dupa achizitionare, produsele digitale vor fi listate si in contul Clientului si acesta va primi datele de acces pe e-mail.

Este obligatia si responsabilitatea Clientului sa verifice informatiile de compatibilitate si instructiunile disponibile pe site si sa se asigure, inainte de achizitionare ca produsele digitale pe care intentioneaza sa le cumpere sunt compatibile cu dispozitivele pe care intentioneaza sa le utilizeze.

In masura in care Clientul a primit un link de descarcare valid, in conformitate cu Comanda plasata pe site, se va considera ca serviciul pe care cadyson.ro s-a obligat sa il presteze a fost indeplinit si acceptat de Client.

In cazul produselor sau serviciilor care se desfasoara live prin intermediul platformelor de tip Zoom/similar sau fizic, in situatia in care clientul renunță la serviciu sau nu mai poate participa din orice motiv, contravaloarea acestora nu va fi restituita. Clientul va avea acces la materialele serviciului cumparat daca acestea exista, fără a putea participa gratuit sau cu reduceri la alta grupa a aceluiași program/serviciu. De asemenea, în cazul în care Clientul renunță la serviciu/program, banii aferenti acestuia nu vor putea fi reportați pentru alte servicii.

Linkurile de descarcare oferite Clientului nu pot fi retrase odata ce au fost trimise, iar, in masura in care sunt functionale in conditiile si pentru dispozitivele specificate pe site, se va considera ca cadyson.ro si-a indeplinit toate obligatiile fata de Client.

In situatia in care Clientul achizitioneaza un produs digital care nu este compatibil cu dispozitivul si/sau aceasta incompatibilitate este specificata in mod public pe site, nu va fi posibila returnarea contravalorii produselor atat timp cat Clientului i s-a livrat un link de descarcare valid.

Reclamatii

Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată, aspecte legate de contul dumneavoastra si alte asemenea, ne va fi comunicată direct, fie telefonic, la nr. de telefon 0727.357.271 fie prin email la adresa office@cadyson.ro.

Nemulțumirea dvs va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs, în termen de cel mult 48 ore, raportate la o zi lucrătoare.

Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) pana la momentul in care primeste un raspuns oficial din partea noastra si expira termenul de solutionare a problemei respective.

Dispozitii finale

Acest site este deținut de către Cadys Financial SRL (www.cadyson.ro) , care vă oferă dreptul de a accesa și utiliza site-ul sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor Termeni și condiții. Accesând și utilizând site-ul vă oferit automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și condițiilor de pe site.

Cadys Financial SRL (www.cadyson.ro) are dreptul de a modifica Termenii și condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site, iar Utilizatorul are obligația de a citi Termenii și condițiile ori de câte ori accesează site-ul. Utilizatorul are obligația de a respecta întocmai Termenii și condițiile de pe site și nu poate pretinde și nu se poate apăra cu necunoașterea Termenilor și condițiilor de pe site, valabili la data accesării, utilizării și/sau plasării unei comenzi pe site ori în cazul înscrierii la un eveniment.

Promoțiile oferite de către Cadys Financial SRL (www.cadyson.ro) – care sunt anunțate pe site.

Promoțiile își încep valabilitatea în momentul activării acestora pe site și își încetează valabilitatea din momentul inactivării acestora pe site. Promoțiile nu se cumulează între ele sau cu alte reduceri și sunt valabile numai în limita stabilita de Administrator, dacă pe site nu se specifică altfel.

Disponibilitatea unui produs în stoc, fie că face parte dintr-o promoție sau nu, este anunțată prin email după plasarea comenzii de către Client.